Connect
Upcoming Events
Email Newsletter
Personal Coaching
(coming soon)
Collaborate
On a Show
(coming soon)
For an Event
(coming soon)
Private Coaching
Contact
Meet our Team
(coming soon)
Contact Us
(Coming soon)
Home
Learn
Shop
Who we are
How to contact us

Sander de Zwart

|

Leiderschapscoach

Je vrijheid begint bij jouw durf om los te laten

Audio Only:

Over dit interview

Gevoelens, emoties, in Sanders leiderschap voor mannen komt het volledige beeld terug. Wat speelt er nu? Van accepteren wat er is, tot het loslaten aan een bepaald imago dat je denkt te hebben opgebouwd.

Sander de Zwart

Mijn naam is Sander de Zwart (1979), een bewuste man, vader en partner. Na een burn-out in 2014 besloot ik om mijn hart te openen. Ik bewandelde een pad om leiderschap te leren nemen over mijn leven en begeleid hierin ook andere bewuste mannen via mijn Leiderschap Coaching en Trainingen in de natuur.

Het leven is een oneindige leerweg, waarin keer op keer nieuwe uitdagingen op je pad komen. Het is de kunst om die uitdagingen niet van je af te duwen of er voor weg te lopen. Achter ieder van die uitdagingen zit namelijk het potentieel om te groeien als mens.

Met veel passie begeleid ik mannen door dezelfde processen als waar ik zelf doorheen gegaan ben. Ik coach en train  voornamelijk in de natuur, waar je bewust wordt van je mannelijke kracht en leert vertrouwen op je innerlijke kompas, zodat je inzicht krijgt in de blokkades die jouw groei in de weg staan.

Geen pleisters op je wonden, maar regelrecht naar de diepste kern. Dit levert direct meer rust op in je hoofd, een diep gevoel van ontspanning en het vertrouwen om nieuwe keuzes te durven maken in je leven.

Mijn eigen ontwikkelpad:

Vanuit mijn natuurlijke fascinatie voor bewustzijn, innerlijke wijsheid en persoonlijke groei, zette ik in de afgelopen 6 jaar na een burn-out op diverse vlakken in mijn leven belangrijke stappen. Ik zat al jaren in een vaste baan binnen de financiële sector en ik werd me ervan bewust dat ik mezelf klein hield. Ik realiseerde me dat ik uit veiligheid meestal koos voor een ‘gemiddelde’. Dit terwijl ik het altijd zo nodig had om mezelf op een gezonde manier uit te dagen. Ik bloedde langzaam dood. Ik realiseerde me dat dit niet de bedoeling kon zijn van het leven en ging op zoek naar de sleutel voor een beetje meer geluk,  zingeving en voldoening in het leven: Het vinden van mijn ‘purpose in life’. Door flink in mijn eigen ontwikkeling en groei te investeren en dit te blijven doen, vond ik eindelijk de sleutel!

Vanuit een baan in loondienst startte ik in 2016 mijn bedrijf als coach en trainer voor mannen, die net als ik op zoek zijn naar hun ware potentieel en deze volledig willen leven. Dit doe ik voornamelijk in de natuur. Want in de natuur is er direct rust en ruimte om de diepte in te gaan. En dat is noodzakelijk om tot de kern te komen en een constructieve verandering door te voeren.

Hoe dan?

Ik krijg vaak de vraag door wie of wat ik me vooral laat inspireren. Laat ik vooropstellen dat we in dit digitale tijdperk toegang hebben tot extreem veel informatiebronnen. Dit kan erg handig zijn, maar heeft ook een belemmerende werking. Namelijk niet alle informatie die we tot ons krijgen is zuiver of dienend op ons levenspad.

Mijn advies: Neem nooit alles direct voor 100% waarheid aan. Zelfs niet wat IK je zeg.

Gebruik informatie slechts als middel om jouw eigen zuivere waarheid te vormen.

Wijsheden, methodes en theorieën die mijn interesse hebben zijn o.a.:

 • Meditatie
 • Ademwerk
 • Positieve psychologie
 • Universele Wetten (o.a. Wet van Eén, Wet van de aantrekking)
 • Alchemie
 • Sjamanisme
 • Plantmedicijnen
 • Boeddhisme/Hindoeïsme
 • Multidimensionaal denken / Kwantumfysica
 • Dualiteit / Eenheidsbewustzijn
 • Zelfgenezend vermogen

SUBSCRIBE

~ GET ACCESS TO  OUR PRIVATE FOCUS GROUP ~

Unique Challenges - Inspiring Stories - Nurturing Relationships

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Watch next

FOLLOW US