Home
Learn
Shop
Who we are
How to contact us

Dive Deep

Your True Potential Day

Dive Deep
Jul 4, 2020
50
-
Member ticket
 JOIN
60
-
Regular ticket

Een nieuwe fase is aangebroken, na een onzekere tijd is 2020 een jaar met veel isolatie. En juist daarom is verbinding belangrijker dan ooit...

Verbinden met elkaar.
Verbinden met je diepere zelf.
Verbinden met het (nieuwe) pad dat je bewandelt nu de wereld weer langzaam open gaat.

Samen ondergaan we de verandering en ondersteunen wij elkaar om onszelf beter te leren kennen en daarmee sterker in onze kracht te komen staan

Het begint altijd bij jezelf...

Welkom bij "True Potential Day: DIVE DEEP''

Hoe goed ken jij jezelf? We hebben allemaal onze sterke en zwakke punten, en meestal zijn we ons daarvan bewust. Dit bewustzijn kan ons zelfs verwarren op ons pad: zal ik me concentreren op het doen waar ik goed in ben, of focussen op het aansterken van mijn zwakke schakels? Dit conflict blijft voortdurend in ons aanwezig en probeert de problemen op te lossen die het zwaarst op ons wegen. Maar wat als er bepaalde aspecten en mogelijkheden zijn waarvan we ons niet volledig bewust zijn?

Onszelf leren kennen is een levenslange reis en de meesten van ons creëren nooit echt de ruimte om hier diep in te duiken en volledig te ontdekken wat er in jou zit. Op deze dag faciliteren we de mogelijkheid om vanuit een andere hoek in de spiegel te kijken. Ontdek kanten die verloren waren gegaan of verborgen bleven. Deze gezamenlijke zoektocht kan ons helpen onze passie te vinden, onszelf en ons doel beter te begrijpen.

Samen zetten we een stap dichter naar onze ware potentie.
Bereid je voor op een dag vol:
- Verbinding
- Uitdaging
- Expressie
- Acceptatie
- Groei

Sluit dit aan bij jouw pad, dan vraag ik je ...
Duik je mee?

Dag programma Dive Deep:

1. Voel je welkom met koffie en thee
2. Gezamenlijke start
3. Voel je fris, indoor water uitdaging
4. Sportieve uitdaging, training met je eigen lichaamsgewicht
5. Meditatie, stilte in je zelf, observeer. Geleid door Sidney Leijenhorst
6. Mentale vraagstukken, deep questioning
7. Afsluiting met een gezamenlijk ontbijt

Bereid je voor om diep in jezelf te duiken en met vergrote zelf kennis aan het eind van de dag weg te lopen. Maak kennis met een systeem om structurele verandering in je leven te weeg te brengen, krijg nieuwe inzichten en zie nieuwe mogelijkheden.

P.S. Na het volgen van deze dag heb je de vrijheid om jezelf toe te voegen aan het True Potential Team. Dit door middel van een interne groep waarin dagelijks inzichten, oefeningen en vraagstukken worden gedeeld. Top voor je ontwikkeling, top voor je netwerk!

Datum en tijd
Saturday, July 4, 2020
06:00 – 12:00 CET
Locatie
Trainingscentrum Kenkon Nieuwe Kanaal 11, 6709 PA Wageningen
Prijs
50
-
Member ticket
 JOIN
60
-
Regular ticket

FOLLOW US